donderdag 21 juni 2012

Zomer!

Vandaag is het officieel zomer en ja het was warm en broeierig vandaag. Tot vanavond een uur of half 9, toen werd het heel snel donker en wat een regen en onweer kregen we toen. Maar NOODWEER? Ja, je moest er niet in zitten met je fietsje.... Maar ja, we zijn niet anders gewend met die WEER ALARMEN toch? Maar wel prima weer om een huis te bouwen, dat houdt je dan even bezig!Zonnebloemen en verse erwtjes.....dat konijn voelt zich wel heel erg thuis daar!


En dit lieve meisje kijkt naar buiten, dat deed ik vandaag ook heel veel, want ik had wacht in Randy zijn huis. Wacht? Ja ik moest wachten totdat zijn bank, koelkast, wasmachine en droger werden gebracht. En ja dan doe je een klusje, zijn nieuwe bed netjes opmaken bijvoorbeeld of de trap en de bovenverdieping stofzuigen. Veel meer laat mijn arm niet toe op het moment en het wordt vast weer snel een rommeltje, want er wordt nog wel geschuurd hier en daar en er moet nog het een en ander worden geverfd.

Die bank kwam gelukkig in 3 delen, maar het was niet zo simpel om die binnen te krijgen, want ja een huisje uit begin vorige eeuw... smalle voordeur en een smal gangetje, dat gaat dus niet. Gelukkig is er ook nog een achterom met ieen wat nieuwere deur, dus breder en de bank kwam via de keuken naar binnen.
Gelukkig zijn koelkasten, wasmachines en dat soort dingen standaard 60 cm, dus dat ging een stuk beter. Maar de bocht in de gang naar de kamer nemen, daar moet je echt ervaren voor zijn hoor, geen centimeter te veel!

Ik heb na mijn huishoudelijke pogingen daar nog heerlijk buiten gezeten met de IPad met de Bol.com app en lekker een boekje gelezen, ja een heel boekje (Bouquet reeks hoor, niets bijzonders....) het leek wel vakantie. Jammerjnpu dat zijn internet nog niet werkt, want ja... als dat niet gelijk werkt, dan moet je weer wachten totdat er weer een monteur beschikbaar is en dat duurt dan weer 2 weken of zo, service van Ziggo!
Krisis he? Blijkbaar hebben zij het reuze druk...

Hoop wel dat hij snel internet krijgt, want ja hij gaat er pas wonen als hij internet heeft, dat zegt hij iedere keer. En dan kunnen we hier binnenshuis ook verhuizen, Lennart naar de zolder en ik naar zijn kamer, want die naaimachine zo klaar voor gebruik, dat is toch wel heerlijk zo. Het was in ieder geval goed voor de huizenbouw! Nu ga ik de machine weer inpakken en de boel wegruimen, want manlief komt morgen weer terug uit San Franciso.

Morgen op de zaak ook opruiming houden, want a.s. zondag zijn we onderdeel van de Kunst- en Cultuurroute in het kader van 100 jaar den Dolder. Daarom zijn we a.s. zondag ook open van 13 tot 17 uur! Dus mocht je nog iets leuks willen doen zondag, in den Dolder is genoeg te doen en wij zijn dan OPEN!

Zaterdag en zondag hebben wij een speciale aanbieding :
ALLE VULLINGEN VAN DE ROL OF VOORVERPAKT met 20% korting!

Mocht het dan geen zomer worden, kan je daar mooi gebruik van maken en eens lekker binnen gaan zitten quilten :-)

Tot de volgende keer,
Marina.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten