zondag 17 juni 2012

Weer 2 huizen erbij!

Vaderdag, dus vandaag op pad geweest naar mijn vader. Vanavond toch weer aan de huizen gaan bouwen, met het volgende resultaat:


Een lieve leeuw, gelukkig achter het raam en niet buiten op straat, want we willen niet dat het onveilig wordt in het dorp!


Het is een beetje een herfstachtig huisje geworden, maar zo voelt het in ons landje ook regelmatig aan. Met een vos en haar jong met mooie eikeltjesstof eromheen. En dat zijn weer stofjes van dat pakketje uit het laadje van het bureau, wat de jongens vandaag hebben overgebracht naar Randy's huis. Krijgt hij nu internet, dan heeft hij een mooi bureau om zijn computer op te zetten. Zelf zegt hij dat hij pas gaat verhuizen als hij INTERNET heeft en dat is Ziggo afgelopen donderdag niet gelukt, dus het wordt afwachten wanneer dat wel gaat lukken.
Opa Fluit is weer terug van vakantie en die gaat hem helpen met schilderen van deuren en kozijnen beneden, dus dat is weer een bof nu zijn vader nog in SF is.

Ga nog even de laatste minuten voetbal kijken, NL kan weer normaal gaan doen. Ben benieuwd hoe snel alle oranje versieringen weer weg zijn.
Groetjes
Marina.

1 opmerking: