vrijdag 15 juni 2012

Huizen!

Ja, de huizenbouw is weer hervat zoals ik vorige week al schreef, ga ik weer proberen om huisjes te bouwen, niet meer met de hand, maar met de machine en op papier. Vanavond eerst met de oudste zoon op pad om luxaflex te bestellen voor zijn huiskamer ramen, die zijn vrij hoog en best groot, dus dat is allemaal maatwerk. Er is crisis hoor je overal, maar om je ramen op te laten meten ( dat doen die bedrijven ALTIJD zelf) ben je op 10 juli (al) aan de beurt!!!! Hoezo crisis??? En daarna wordt je luxaflex pas besteld, dus duurt het nog 4 weken minimaal. Je zou zeggen, dat gaat dan goed in die handel toch? Als het opmeten al zolang moet duren, ze hebben het enorm druk volgens hun eigen zeggen, geen crisis daar dus ;-)
Ach .. het kan nog erger hoor, de meubels die hij gisteren bestelde worden AL in week 38 geleverd ( dan is het al wel september!).


Dit mooie plaatje hadden jullie nog tegoed, de Araucaria van de overburen van Randy! Mooi he en de boom zit vol met vruchten, er staan er nog meer in de straat, veel grote ook, maar dit is de mooiste en ruim 3 verdiepingen hoog!! Prachtig toch??Een nieuw huisje, met beertje Paddington, vanavond gemaakt! Manlief is naar de USA voor een congres, dus de naaimachine staat op tafel in huize Fluit en vanavond zijn er wel 3 nieuwe huizen gebouwd!


Met spinneweb voor het raam en een meneer met een heel goed humeur in de deuropening! Hij loopt te zingen of te fluiten?


En weer eentje met een uiltje! Ik kreeg dit schatje op de bee, weet niet meer van wie, maar de uil heeft een eigen huisje gekregen.

Het voelt wel weer goed om opnieuw aan de bouw te gaan en met de scrapbag die ik van Alice kreeg is het ook weer spannend, want er zitten heel veel nieuwe lapjes (voor mij dan) in en dat vind ik dubbelleuk werken.
Deze huizen zijn nog in spiegelbeeld, maar er zullen er ook weer heel wat de andere richting op gebouwd worden, morgen maar weer eens een stapeltje printen, maar dan niet in spiegelbeeld.

Wordt vervolgd,
Marina.

1 opmerking:

  1. 3 vrolijke huisjes.
    Die apenboom is misschien wel mooi, maar een heel gevaarte in de voortuin ! Zijn die vruchten eetbaar ?

    BeantwoordenVerwijderen