maandag 11 juni 2012

Lekker wit

Vanavond weer aan het verven geweest bij Randy thuis, nu zijn we beneden in de huiskamer bezig, boven is het verfwerk nagenoeg klaar, zijn bed staat er al, de vloer ligt er en de afwerklatjes van de vloer zijn ook zover mogelijk klaar.
Gisteren hebben de mannen het plafond gewit (3.10 m hoog) en vanavond dus samen het bovenste deel van de muren.Dit is een stukje slaapkamer, heeft er volgens mij jaren niet zo strak uitgezien daar! De rolgordijnen nog op maat snijden, dan kunnen die er ook weer opgehangen worden.


Jammer genoeg zie je op de foto's niet de Araucaria ( apebroodboom ) van de overburen die tot boven het dak komt, prachtige boom en dat is zijn uitzicht vanuit bed :-) zal toch eens een foto maken van die boom, ik geniet iedere keer van dat uitzicht.
Thuisgekomen met de tv op voetbal nog weer 2 geel/blauwe log cabin blokken genaaid, nog 11 te gaan en dan zijn mijn middenstukjes op, jammer, want nu moet ik iets anders gaan verzinnen, want ik heb dan 'maar' 66 blokken en dat is niet genoeg voor de quilt die ik wil gaan maken, want de quilt moet nu voor een 2.20 m matras worden voor Lennart i.p.v. de hoogslaper destijds die smal was en ook korter. Iemand misschien nog ergens een stukje liggen van deze stof? Is van Timeless Treasures.


Het gaat dus om de middelste stof met al die kleurtjes. En anders .... ga nog wel eens tekenen en denken, kom vast wel tot een oplossing.
Groetjes
Marina.

1 opmerking: