woensdag 2 januari 2013

En 2013 is begonnen...

Ja 2013 is echt weer begonnen, gisteren nog een vrije dag, maar vandaag was de winkel gewoon weer open. Gelukkig was er ook weer de brei/haakbee, dus het was gelijk een drukke boel in de winkel. De dames hadden elkaar 2 weken niet gezien, dus er was genoeg bij te praten. Dit keer heb ik er geen foto's van gemaakt, maar ik kan je verzekeren dat de dames niet stil hadden gezeten de afgelopen 2 weken. Er was zelfs weer een AFFO, Bep had een schattig gebreid jurkje bij zich die ze voor haar kleindochter had gemaakt, ook al was niet iedereen er, het was in ieder geval weer gezellig!

Jacq kwam al vroeg in de winkel om haar verrassing op te halen die ze had gewonnen, we vertellen nog niet wat het was, want de andere 2 dames hebben hun prijs nog niet.
Marianne komt a.s. maandag op de bee en Nanske heeft zich helemaal nog niet gemeld. Jammer, want de prijs vervalt na 14 dagen als iemand niet reageert, dit door wat ik vorig jaar heb meegemaakt en dat wil ik niet meer meemaken. (vorig jaar zijn er 2x prijzen niet uitgereikt, eentje is nooit op gereageerd en de andere is nooit opgehaald na 2 reacties, toch jammer, want dat waren toch kadobonnen van 25 euro).
Als ik een verloting hou, dan zeg ik er altijd bij wanneer de uitslag is, BEHALVE GISTEREN, toen ben ik het vergeten. Op de eerste blog van dit jaar kon je weer reageren, heb je dat nog niet gedaan? Dan heb je nog een kans (dus op de EERSTE BLOG VAN DIT JAAR!!!!) en a.s. vrijdag tijdens de Voice Kids zal ik de winnares (of winnaar?) trekken!Met behulp van de Diagonal Set Triangle Ruler van Marti Michell (die in de eerste Marti and Me Club aflevering gebruikt wordt) heb ik het hoekblok en de eerste 2 zijkant driehoeken gesneden en zoals altijd met de Marti linealen zijn ze precies pas! Ik werk natuurlijk wel in inches, dat doe ik altijd, dus de vierkanten zijn 4 inch gesneden en dan blijft er nog 3,5 inch over als blokje nadat de naden eraf zijn.
De hoek is dus klaar!En dit is hartje 2, een lapje uit de nieuwe serie van Riley Blake die we volgende maand binnen krijgen (dit lapje had ik op de beurs in Houston als charmpakketje gekocht en was gelijk helemaal weg van een aantal stofjes uit deze serie). Het zijn allemaa, kleine hartjes op een lichtroze achtergrond.


Hier kan je het beter zien, is het geen schatje????
Nu ga ik weer even aan de huisjes werken hoor, want het is zo zaterdag 12 januari en dan wil ik de huisjestop helemaal af hebben, want dan hebben we weer Open Dag voor de cursussen en workshops.
Dus werk aan de winkel!
Tot morgen,
Marina.

5 opmerkingen:

 1. Goed bezig Marina. Maar moet je nu 365 blokken met hartjes maken?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat worden ze leuk. En die MM mallen zijn geweldig. Heb inmiddels ook al een paar sets. Vooral het sterretje vind ik erg leuk.

  Groetjes Marjolein uit Zoetermeer

  BeantwoordenVerwijderen
 3. het was weer super gezellig de brei/haak bee. en wat leuk die hartjes.....
  groetjes alice

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hallo Marina,

  Blijkbaar heb ik gewonnen,ik ben Nanske van creapicobello ;-)
  Oooo wat leuk zeg en ik kijk de hele tijd naar je hartjesquilt want ik ben er nog niet uit of ik eraan mee doe.365 hartjes best veel maar weer zo verslavend ,he
  En ik had het niet gezien dat ik gewonnen heb.
  Weet je dat dit de eerste keer is dat es win?
  Ooooo ben hier zo blij om?
  Vele groetjes,Nanske
  Zal je straks

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Marina,

  LEUK!!! Ziet er schattig uit.

  Groetjes,
  Clara K.

  BeantwoordenVerwijderen