donderdag 3 januari 2013

En weer een hartje...

Ja mijn Facebook vriendjes(vriendinnetjes) hebben het al gezien, maar ik heb alweer mijn derde hartje klaar en de hoek zit in elkaar met de rij er al aan, maar dat mag morgen pas, want hartje 4 zit er ook al aan ;-)


Deze leuke stippel (ook uit de verzameling van Claartje volgens mij, alsof ik zelf geen rode lapjes heb....) is hartje nummer 3. En zo ziet het er nu uit:


Morgen krijgen jullie de hele rij te zien en die zit er ook al aan, dus ik heb al een hoekje hangen aan de kastdeur hier en het is enorm leuk om naar te kijken, je wordt er helemaal vrolijk van!

Inmiddels heeft ook Nanske zich gemeld, de nr. 3 van de Kerstverrassing. Hou mijn blog van morgenavond in de gaten, want dan is de trekking van de normale verloting van de 1e van de maand! Je kunt dus nog reageren op min EERSTE blog van dit jaar.... kijk even goed dat je de eerste te pakken hebt, anders tel ik je niet mee ;-)))

Vanavond met manlief naar Utrecht geweest om een nieuwe lamp uit te zoeken voor boven de eettafel en we zijn goed geslaagd, nu maar wachten totdat de lamp geleverd wordt. En lekker gegeten bij het italiaanse restaurant IL POZZO aan de Oude Gracht, lekkere pizza, dus ik hoefde niet te koken! Vind ik altijd prima....

Nu nog even verder aan de blauwe versie van het Blok van de Maand patroon voor de winkel, loop even achter door al het huizen gebouw, maar morgenavond heb ik vasr allebei de versies klaar en kunnen ze weer hangen. Ook morgen maar eens achterhalen waar mijn papieren blijven die ik moet uitdelen, want die zijn nog steeds niet gearriveerd....

Groetjes en tot morgen,
Marina.

4 opmerkingen:

 1. Dat gaat snel...
  Ben benieuwd naar hartje 4...
  Leuk zo met die stofjes...
  Zelf had ik het wat laat gezien ...de start van dit project en zo ben ik er nog niet uit wat ik zal doen en indien in welke kleuren.
  Inderdaad ...ik heb me nog net kunnen melden voor de verrassing ;-)
  Ben benieuwd, groetjes,Nanske

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het hartje van kabouter Spillebeen! Dat was mijn associatie bij jouw nummer drie.
  Ik probeer weerstand te bieden... er ligt nog zóveel hier dat gequilt moet worden! Ik had net op de valreep van 2012 nog een AFFO, en dat geeft toch wel een heel goed gevoel!
  Ik ben benieuwd naar nr 4!
  Groeten van Digna

  BeantwoordenVerwijderen
 3. jeetje deze word ook weer een hele leuke quilt zeg.
  zelfde kingsize als de huisjes???.
  groetjes judith

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nee Judith, dit wordt een een persoons maatje, iets breder missxhien, geloof 2x2 meter.
  Valt me he???
  Tot morgen!
  Marina

  BeantwoordenVerwijderen