vrijdag 11 januari 2013

Hartjes..... en mooie nieuwe stofjes in het verschiet!

Omdat het nog net donderdag is.....


Het hartje van vandaag is gewoon ROOD, beetje gevlekt, maar ja niet alle ahetjes moeten ook zo druk zijn toch?


Als eerste hartje op de nieuwe rij voelt het zich prima thuis naast de aardbeien ;-)


En dit zijn de groene hartjes....dacht ik eerst driehoeken te maken van allerlei groenen, maar toen kwam ik deze tegen in mijn kast (die helaas bijna nooit meer open gaat ...) en er zitten heel veel groene tintjes in, dus het kan eigenlijk bij heel veel groenen en die gener minder bij staan, die stop ik toch gewoon ergens in het midden? Ik heb er geloof ik meen yard van en die kan misschien al wel ruim 20 jaar in mijn kast liggen (ik weet zelfs nog in welke winkel ik die in de USA heb gekocht, toen ging ik nog maar naar 1 winkel toe in mijn vakantie.....nu kom ik er in zoveel dat ik het zo nu en dan niet meer weet...). Dus deze groene (recycle) quilt wordt dus echt eentje voor mijn restjes!


Dorine en Claartje, mochten jullie zaterdag komen in de winkel op de Open Dag, ik heb voor jullie allebei een zakje voor jullie hartjes liggen! Heb vanavond mijn best gedaan met lapjes zoeken en snijden.
Vandaag met Ineke lekker druk geweest in de winkel en daarna kwam onze nieuwe Moda vertegenwoordigster in de winkel, ik ken haar al van het eerste begin van mijn winkel, maar nu is ze in de buitendienst voor het bedrijf waar ze al die jaren al werkt. Boffen wij winkeliers dus mee, want het is iemand die alles weet over onze stoffen, fournituren en noem maar op.


Ze heeft mijn huisjesquilt ook nog gezien en vond het ook enorm leuk om al die raampjes te zien, daar zal ik zelf ook nog heel lang nieuwe dingen in zien en ook veel herinneringen aan allerlei lieve mensen (klanten EN collega's) die lapjes voor de raampjes meenamen voor iemand die al zoveel lapjes heeft, maar nog steeds blij is met nieuwe!! En mijn verjaardagshuisjes....dit is echt een quilt met zoveel leuke herinneringen!!!!


En ja, die stofjes die ze kwam laten zien....... Ik heb me een beetje in kunnen houden, maar voor deze zomer wel hele mooie batiks kunnen bestellen en mooie grijs/witte van een van onze favoriete designers van Moda (Me and my Sister) en ook wit op witte van deze designers....en ook nog schattige zoete rozenstofjes EN de eerste Kerststofjes. Nu moeten we er nog wel MAANDEN op wachten hoor voor ze komen, maar de voorpret is er al!


Op de foto's een paar stofjes die we kunnen verwachten in de loop van de zomer!

Tot morgen!
Marina.

4 opmerkingen:

 1. Ik kom zeker hoor Marina en leuk dat je zo'n gezellige dag hebt gehad.
  Ik ben benieuwd naar de stofjes die je voor me hebt.
  Ik hoop dat je die van mij ook gebruikt ben benieuwd wanneer ik ze herken!!
  Tot zaterdag!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie hartjes, leuk zo de rode en witte achtergrondstof! Maar ga je nu twee hartjes quilts maken? Groetjes, Annemarie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. jeetje dat je je in kon houden bij die nieuwe moda vertegenwoordigster. Petje af hoor.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ja Annemarie, ik maak er twee, kon het niet laten!
  En Judith.... Inhouden wi toch nog zeggen dat er heel wat stof komt hoor....maar het had erger kunnen zijn, de andere Moda series heb ii niet gefotografeerd....die kan ik zo op internet nakijken!

  BeantwoordenVerwijderen