dinsdag 29 januari 2013

Leuke dag!

Vandaag onverwacht een 'vrije' dag, want eigenlijk zouden Alie en ik gisteren en vandaag op een mysterie workshop zijn bij een collega in het hoge noorden. Helaas kregen we vorige week te horen dat deze workshop niet doorging, jammer want de overnachting was al geboekt en de lapjes al uitgezocht en gesneden! Maar goed, overnachting weer afgezegd en de lapjes, ja we zien wel wat we daarmee gaan doen...
Dat betekende wel dat we toch naar de Open Dagen van de groothandel in Andelst konden gaan en daar een mini workshop konden meedoen op het laatste moment.


Van Clover was er een workshop van een leuk handwerkje, een leuk Clamshell etuitje. Een paar leuke restlapjes en zo'n pakketje van Clover en je maakt zo'n leuk etuitje voor jezelf of als cadeautje! Ze zijn er in 3 maten, maar voorlopig hebben we alleen de middelste (die het simpelst te maken is).
Aangezien ik vanavond druk was met manlief hotels uitzoeken en hartjes aan elkaar naaien en op de foto zetten, is mijn etuitje nog niet klaar, maar zodra deze klaar is zal ik het showen!


Mijn hartje van vandaag heeft de laatste sneeuwvlokken erop staan, gelukkig is de sneeuw weer weg en kunnen we allemaal gewoon weer de weg op!


En zover is de rode hartjesquilt tot en met vandaag.


En ook een rijtje aan de groene gezet vanavond, neem ze allebei weer mee naar de winkel van de week, zodat iedereen die dat wil ze in het 'echie' kan zien ;-)
Ineke zie je je groene hartjes zitten? Het stipje en het groene ruitje?


Kijk ik heb ook al een reserve rijtje hangen, waar een paar dubbele hartjes inzitten. Zal in de hoek beginnen onderin, dan kan ik de dubbelen gelijk verwerken. Ben op het moment met zoveel projekten bezig, o.a. voor de Marti and Me Club (moet natuurlijk ook iedere maand minimaal een voorbeeld voor gemaakt worden!) en dan begint het overzicht wel een beetje weg te raken in mijn naaihok ;-). Misschien moet ik dat ook maar met de dubbele rode hartjes doen, onderin ook beginnen (ik zag het ook bij Jacq en vind het wel een goed idee) zodat ik niet zoveel losse stapeltjes krijg her en der. Het risico is dan dat ik hartjes kwijtraak, doordat ze ergens tussen komen en dat is natuurlijk niet de bedoeling!

Morgen weer onze buit van vandaag uitpakken en een aantal nieuwe dingen gaan scannen voor de webshop, o.a. de nieuwe Clover Clamshell en de nieuwe batikpakketten van Hoffman en niet te vergeten de Marti Michell artikelen die nieuw zijn binnen gekomen vorige week...

Kortom, wij hoeven ons niet te vervelen morgen!
Groetjes
Marina.

3 opmerkingen:

 1. Zoveel mooie dingen weer. Ik koet zeker in de voorjaarsvakantie weer eens langskomen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jammer dat je de stofjes al gesneden had, hopelijk komt er een project dat past. Ben benieuwd naar clamshel etui. Ik kan de hartjes nog niet in elkaar gaan zetten, A heb ik er nog niet genoeg klaar...... en ik heb stof nodig voor mijn plannetje en de rand. Ik zie je zaterdag.

  Groetjes van Ria ;0))

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lekker he zo'n onverwachte vrije dag. Wat zijn je groene hartjes leuk geworden. Succes met al je werk. gr. Elly

  BeantwoordenVerwijderen