woensdag 23 januari 2013

Rum met rozijnen....

Jullie zullen wel denken wat een vreemde tekst....rum met rozijnen?


Dit is de keuze van de Cracker waar ik het eerste mee ga werken, Rum Raisin, door mij omgedoopt tot Rum met Rozijnen.....
De kleuren op de foto doen de werkelijke stofjes niet genoeg eer aan, want de paarsen zijn veel dieper, de groenen veel helderder, heerlijke kleuren dus en ik ga er een Windmill Quilt van maken met de mal van Marti Michell.


Net als deze dus, maar dan met hele lichtlila batikstof eromheen.... En minder blokken en de bedoeling is dat er een scrappy rand omheen komt, zoals deze:


Een beetje een idee? Maar eerst morgen druk aan de administratie, want de NL Belastingdienst wacht niet op een BTW aangifte ;-) dus die moet eerst klaar voor de accountant. Daarna mag ik dus gaan spelen met de NIEUWE Cracker Rum Raisin! En zonder dronken te worden dus...


Natuurlijk geen dag voorbij zonder hartje! Dit is die van vandaag, het zijn dus heel veel kleine hartjes.....


Nog 2 en dan is het rijtje weer klaar!
Vanmiddag nog een aantal hartjes kunnen appliceren, want ik had een inhaallesje van een lieve oma die bij mij op de basiscursus zit en dus afgelopen maandag 2 zieke kleinkinderen kreeg om op te passen en niet lekker naar de les kon komen. Nu is zij weer helemaal bij en ik heb een paar groene en rode hartjes erbij gemaakt. Ik hoop morgen een update te hebben van de groene hartjes.

En nu ga ik weer even lekker aan een nieuwe sok breien, lekker voetjes omhoog op de bank, tv erbij en even HOME ALONE, zoonlief naar de sportschool en manlief naar het zwembad om even te trainen voor de volgende duikvakantie op de Malediven (ik hoef gelukkig niet mee, ben geen fan van warme eilanden, zee of duiken).

Tot morgen!
Marina.

4 opmerkingen:

 1. Wat een prachtige batikkleuren zijn het zeg.
  Je hartje met de hartjes is een heel leuk stofje.
  Als ik het zo lees heb jij heel wat uren meer in een dag dan ik.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben benieuwd de kleuren zien er spannend uit!
  Sytske

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind je rum met rozijnen wel heel erg leuk, zeker wat je er mee gaat maken, ene je hartjes gaat lekker.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dubbele chocola, boerenjongens....die fabrikanten laten ons wel smullen!

  BeantwoordenVerwijderen