woensdag 9 januari 2013

Hartjes update...

Gisteren geen tijd gehad voor blogje, moet mijn quilttop voor de Open Dag (a.s. Zaterdag van 10-15 uur) nog afmaken.
De molentjes met de Marti Michell mal, wat een superquilt is dit om te maken, weet zeker dat dit niet de laatste wordt die ik ermee maak. Ik gebruik een Layer Cake en je hebt echt alleen flinters over, dus optimaal gebruik van je stofjes en dan 1 stof voor de achtergrond/eerste rand. Wat een supermal om deze quilt mee te maken en zo over nagedacht, het is een puzzel die zo in elkaar gelegd wordt! De workshop hiervoor zal ook vast heel leuk worden, het resultaat is super...
Discussie is er nog over de buitenrand, morgen maar met Ineke kijken als de top dan klaar is (moet ik nog even doorwerken vanavond!).


Dit is een voorbeeld van Marti zelf, die van mij volgt als die zover klaar is. Met Dilly Dally stof van Me and my Sister voor Moda, supervrolijke stofjes en het wordt ook een echt vrolijke quilt!


Mijn hartjes van gisteren en die van vandaag:


En er is weer een rijtje klaar..


Wat een heerlijke quilt gaat dit worden, heb nu al zin in het eindresultaat..... De groenen moeten nog op de foto, maar dat komt morgen vast wel weer aan de beurt. Ik moet morgen wel foto's maken, want de volgende hartjes heb ik nog niet gefotografeerd!

Morgen komt Ineke, een gezellig dagje dus, om de winkel klaar te maken voor de Open Dag! En als klap op de vuurpijl komt daarna nog de nieuwe vertegenwoordigster van de Moda stofjes, o o als dat maar goed gaat!!!

Hoe dat afloopt? Dat horen jullie morgen...
Groetjes
Marina.

5 opmerkingen:

 1. Ziet er goed uit die hartjes. Gezellige dag morgen met Ineke en tot zaterdag!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke molentjes en hartjes.

  Groetjes van Ria en tot zaterdag ;0))

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jij maakt ook van die mooie rode hartjes,ik heb ze passens gemaakt bij mijn mandjes. Ik gebruik alle rode stofjes die ik heb...
  Ik ben ook al een poosje volger van jou blog..
  Nog een fijne avond

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Klaske, ik heb je mandjes ook gezien op je blog, bem zo benieuwd naar de combinatie....

  BeantwoordenVerwijderen