zaterdag 12 januari 2013

Open Dag verloting en hartjes.....

Vandaag was onze Open Dag en ik heb weer heel veel bekende (en ook nieuwe) gezichten gezien in de winkel.
Ter gelegenheid van deze dag hadden wij een verloting in de winkel. Als je iets had gekocht, mocht je je kassabon in de speciale bak doen en daaruit is 1 bonnetje getrokken voor een kadobon.De gelukkige winnares van de kadobon van 25 euro is geworden:
ELLY PARDOEN uit Zoetermeer.
Inmiddels is zij op de hoogte en zij mag dus nog een keertje naar den Dolder komen om haar kadobon op te halen (en uit te geven!).

Ook de winnares (Lenie) van 1 januari heeft haar kadobon vandaag opgehaald (en uitgegeven!), dus het was ook voor haar feest vandaag.

De NS had nog een onaangename verrassing voor een paar dames die met de trein kwamen, maar hopenlijk zijn Carla en Martha ook weer thuisgekomen. Lennart heeft Carla naar Driebergen Station gebracht, omdat de treinen naar Utrecht niet meer reden en Martha kreeg een lift van een lieve quiltster naar Amersfoort, zodat zij ook naar Harderwijk kon komen. Louise heel erg bedankt voor je hulp! En zo zie je maar weer, quilting is sharing! Zelfs de auto ;-))Dit hartje was ik vergeten gisteren, had per ongeluk de volgende al laten zien. Beide hartjes tops tot nu toe hingen in de winkel vandaag en ook mijn huisjes. Die is wel zo groot dat we er voorzichtig mee moeten doen, als die gequilt is dan zullen we daarvoor een betere ophangsysteem voor moeten regelen. De huidige is niet geschikt voor zulke grote quilts! Ik zal wel dinsdag even een foto maken van de quilt in het leslokaal, niet eens alle rijtjes kan je zien, want de onderste hangt nu achter de verwarming! Dit is dus de echte stand tot en met vandaag.... 12 hartjes voor 12 januari!!! Als ik weer nieuwe groene hartjes genoeg heb voor een nieuwe rij, dan show ik die ook wel weer ..


Nu maar even de voetjes omhoog, mijn sok afbreien en zometeen nog iets te eten regelen voor manlief! Strakjes lekker nog wat naaien.....anders val ik zeker in slaap voor de tv op de bank ;-)

Tot morgen!
Marina.

9 opmerkingen:

 1. Moest vandaag helaas werken
  Wat een schattige hartjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat doe jij veel marina, hoe krijg je dat voor elkaar?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ha lieve Marina,
  Wat was het een feest vandaag!! Heerlijk om tussen die mooie lapjes met al die prachtige kleuren zijn ... Geweldig!
  En dan zijn er natuurlijk ook al die lieverds die jou meehelpen om alles op rolletjes te laten lopen ... Top!
  Dan was daar die geweldige verrassing voor mij ... de prijs die ik (die nóóit iets win) kreeg ... Fantastisch!
  Wat was het weer fijn om cursussen te kiezen voor de komende tijd en daar lapjes voor uit te zoeken (Met alle hulp van Alie, Ineke en de buuf Anjo) en dus gelijk m'n prijs te verzilveren.
  Nou Marina, voor mij was het een dag met een gouden randje.
  Wat zullen jij en al je medewerkers moe zijn. Wat hebben jullie gelopen vandaag!! Alles zó verzorgd met koffie, koek, chocolade, voorbeelden, adviezen, gezellige praatjes, een knuffel hier en daar en alles wat ik in dit rijtje vergeet en dat er zeker in thuis hoort.
  Voor allen ... Chapeau!!!
  Groetjes en liefs,
  Lenie

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Lieve Lenie,

   Het is dat ik zit (hang....) op de bank, anders liep ik nu naast mijn schoenen!!! Volgens mij was iedereen wel moe aan het einde van de middag, maae dat is beter dan een rustige dag! We hopen allemaal dat we weer veel mogen genieten van je positiviteit en gezelligheid zolang je weer in de buurt bent. Je gaat in ieder geval weer leuke dingen bij Inekw doen met je mooie lapjes.
   Groetjes aan je mannetje ;-)
   Marina.

   Verwijderen
 4. Hoi Marina, bedankt voor deze gezellige dag ik hoop dat het de hele dag druk is geweest en dat er veel inschrijvingen zijn geboekt. En wat leuk voor Elly dat ze de prijs heeft gewonnen. Ik kan me nu al verheugen op mijn volgende bezoek. Enne het malleje voor de hartjes is al gemaakt, vandaag de HH klusjes gedaan kan ik morgen lekker aan de slag met de lapjes.

  Lieve groetjes van Ria ;0)))

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Ria,

  Elly was met jullie samen of niet? Ze kwam graag weer terug zei ze aan de telefoon! Ik zie uit naar je eerste hartjes en ben benieuwd naar je kleur (en)!
  Prettige zondag nog,
  Marina.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Nou Marina heel hartelijk dank, wat heb je een geweldig mooie en zeer groot gesorteerde winkel. Helemaal super en zeer verrast door de cadeaubon, kom zeker vaker bij je langs.
  Hartelijke groeten Elly

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi Marina ,
  Wat zag alles er weer leuk uit en vooral je huisjesquilt . Ook de hartjes lijken me een leuke uitdaging,misschien begin ik er nog aan.
  Moet alleen nog een mal scoren.
  Fijne zondag en rust maar lekker uit.
  Groetjes Joke van D.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ondanks mijn handicap van dit moment waardoor ik niet veel heb kunnen afspreken was het heel gezellig om bij je in de winkel te zijn. Ben in ieder geval goed geslaagd voor mijn project voor Texel straks in april en kijk uit naar de From Marti and me club want daar heb ik me wel voor opgegeven. Leuk om allemalla bekneden te zien en Lenie, ik sluit me helemaal bij je lovende woorden aan.
  En ik vond het ook heel leuk dat Elly de bon gewonnen heeft.
  Groetjes, Clara

  BeantwoordenVerwijderen