maandag 3 september 2012

En weer 2 nieuwe ...

Huizen dus, weer 2 nieuwe gebouwd en 4 zakjes klaargemaakt voor morgenavond op de bee. Verder vandaag vooral met administratie bezig geweest, waar ik geen hekel aan heb, maar het kost zoveel tijd! En die zou ik graag anders besteden ... Morgenochtend maar er mee verder.

Ook nog even bij mijn oudste langs geweest en toen gelijk maar even zijn afwas gedaan ;-) en even naar zijn nieuwe slaapkamer kasten gekeken die nu bijna klaar zijn. De mannen zelf (vader en zoon) waren de muren en schutting aan het schilderen op he plaatsje achter zijn huis en dat is een hele verbetering! Het was vandaag droog, dus daar moesten ze even gebruik van maken, wie weet wanneer ze weer tijd hebben en het ook nog droog is?

Mijn huizen van vandaag:


Het inhaalhuis nummer 187 is een vrolijk huis met een grappig vogeltje achter het raam. Volgens mij doet die vliegoefeningen?


En het huis van vandaag, nummer 245 is er eentje in mijn lievelingskleur rood! Ook toevallig met een vogeltje, maar dat is toeval. Mijn raampjes lapjes beginnen op te raken, dus ik moet weer op zoek in mijn voorrraad en misschien wel iets kopen?? ;-)

Aanstaande donderdag ga ik met mijn dh naar Maastricht, waar hij heen moet voor zijn werk en hij vroeg of ik mee wou. Dan kunnen we daarna wat eten in M. Ik wist vast wel een winkel daar in de buurt waar ik nog nooit geweest was? Waar ik in de tussentijd heen kon gaan?? Ja hoor, ik heb voor de Oliemolen gekozen die daar volgens mij niet zover vanaf ligt (en volgens Google ook niet trouwens!). Het is altijd leuk om ergens heen te gaan waar je nog nooit geweest bent toch? Ik zie in de USA altijd heel veel winkels, maar in NL heb ik de meeste winkels niet gezien, dat krijg je als je zelf een winkel hebt, dan heb je daar de tijd niet meer voor.

In ieder geval is dit een goed begin! En in januari ga ik een mysterie weekeinde doen dat speciaal voor mij op zondag en maandag is georganiseerd.....bij Trijntje van der Horst van het Quiltatelier in Sebaldeburen, daar ben ik ook nog nooit geweest. Dus ik ga vooruit ;-)

Tot morgen!
Marina.

1 opmerking:

  1. Nu zoals je ziet kan ik hier wel reageren. Bedankt voor het afmaken van de quilt. Nu kan ik er weer verder mee.

    BeantwoordenVerwijderen