donderdag 27 september 2012

Haakbee met een speciale gast!

Vandaag op de brei/haakbee hadden wij een speciale gast: Kim kwam mee met haar oma Sophia! Ook al is Kim pas 9 jaar oud, breien kan ze al prima en ze had een beetje moeilijk garen uitgezocht bij oma, maar het ging haar goed af.


Kim druk aan het breien, alle aandacht erbij...


Oma en kleindochter aan het handwerken! Leuk stel zo toch?


En ze viel vandaag in de boter,want Jolanda was maandag jarig geweest, ook zij is nu 50!!!!! en ze had een enorme doos met heerlijke Hema tompouzen meegenomen, waar we allemaal van hebben genoten! Heerlijk Jolanda, het blijven inderdaad de lekkerste tompouzen...


Ook aan onze postbode Wil was gedacht.... Die slaat een gebakje ook niet af :)


Bep werkt verder aan haar ajourvestje...ze schiet al lekker op!


Ton ging uithalen en kreeg hulp van Joke, de een haalt uit en de ander maakt er gelijk een bolletje van. Als dat geen echte vriendinnen zijn?


Janny haakt weer verder aan een blok voor haar deken.


Yvonne maakt nog een poncho, want deze oranjebruine nam ze mee vandaag en binnen 5 minuten had iemand die al van haar gekocht (voor een kleindochter), maar ja wat wil je ook met zo'n prachtige poncho?


Gehaakt met 8 bolletjes Bravo color. Lief he?


En Mem .... Deze foto is speciaal voor u gemaakt. Rika was er ook weer bij, het is jammer dat u zover weg woont. Maar ik hoorde dat u met ons mee leest....


Dus daarom deze foto's van uw dochter! IJverig is ze he?


En een 50+ momentje..... Verkeerd aan elkaar haken en dan krijg je hele speciale dingen.....en een lachbui! Dat wordt achteruit haken Jolanda!


En voordat ik te horen krijg dat ik niet bouw.... Huis 267 voor gisteren.


En huis 268 voor vandaag!
Nou dat was het wel weer voor vandaag, heb nog veel meer dames op de foto gezet, want we hadden een enorme volle bak, maar de volgende keer komen jullie weer aan de beurt.
Tot morgen,
Marina.

2 opmerkingen:

 1. Wat gezellig !!!
  Enne Marina, heb je nog voor mij de tip om een omslagdoek te haken. Ik denk dat je in alle gezellige drukte dat vergeten bent. Ik heb je zoals je gevraagd had via de mail een berichtje gestuurd.
  groetjes Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Marina, die postbode heeft het toch maar weer goed bij jullie, leuk zo'n jongedame aan het breien je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen.
  De tweede sok staat op de pennen en zo te zien klopt het met de kleuren. Groetjes van Ria ;0)

  BeantwoordenVerwijderen