zaterdag 29 september 2012

Geslaagde avond ...

Vanavond achter de naaimachine, naast de tv met de Voice of Holland erop, goed mijn best gedaan met de huizenbouw.


Inhaalhuis nummer 195 is er eentje in mijn lievelingskleur rood!


Inhaalhuis nummer 196 is van een theeleut...


En dit is inhaalhuis nummer 197 met een egeltje binnen, wat moet die daar nu toch? Ik moet nu nog 17 huizen inhalen (tot en met huis 214), dus ik haal het niet meer deze maand om helemaal bij te komen. Maar als ik nog een paar van dit soort avondjes heb, dan kom ik er wel!


Huis 269 heeft dat leuke beertje voor het raam, van wie ik het kreeg en wanneer weet ik niet, maar ik heb dit stofje zelf al meer dan 25 jaar in mijn bezit in rood/wit, het was nl. de stof van de wieg waar Randy (en Lennart later ook) in lag. Dus dit lapje is vast van dezelfde tijd, het is een Lina Brown stofje, toen heel populair.


Huis 270 is het echte huis van vandaag en met die pompoen voor het raam klopt het helemaal in dit jaargetijde!

Morgen is er UFO dag en de laatste dag van het 19% BTW tarief, dus zowieso een heleboel te doen in de winkel om zo snel mogelijk alle prijzen aan te passen aan de nieuwe 21% BTW. Balen, want het is gewoon veel werk dankzij die heren en dames daar in den Haag, eigenlijk moeten ze zelf maar eens dat soort dingen doen, dan weten ze ook wat voor extra werk dat is voor de kleine ondernemers. Dat wordt weer doorwerken dit weekeinde.

Groetjes en slaap ze!
Tot morgen,
Marina.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten