vrijdag 21 september 2012

En weer 3

Vandaag tijdens de Voice of Holland weer lekker huizen gebouwd, dit keer weer 3 nieuwe erbij gemaakt. Wat een heerlijke combinatie is dat toch ... de Voice en huisjes naaien.


Huis 261 met zeesterren voor het raam, er staat vast een aquarium binnen. De herfst gaat morgen echt beginnen en ik heb maar alvast lekkere warme herfst tintjes gebruikt.


Huis 262, hoezo herfst? Weer visjes voor het raam, maar zonnebloemen in het huis verwerkt. En dat vind ik weer lekker herfst, die zonnebloemen.


Huis 263 wordt goed bewaakt door deze hond, hier komt vast niemand zomaar binnen.

Vandaag kwam er weer een paar dozen met wol binnen, heerlijk al die mooie wintergarens, prachtige kleuren en mengsels van allerlei soorten garens door elkaar. Had een dag maar meer dan 24 uur, wan je zou met al die garens wel wat willen maken! Ben nu met paars tweedgaren een soort mini poncho met col aan het breien, ik vind het meer een sjaal die aan de col vast zit, maar het staat beschreven als een poncho. Ik ga er nog maar even een stukje aan verder breien, dan kan ik jullie misschien volgende week wel het resultaat laten zien.

Groetjes
Marina.

2 opmerkingen:

  1. Hoi Marina,
    Tja, ik kan me voorstellen dat het in NL al "brei-weer" is. Hier in la douce France hebben we nog zo'n 25 graden. Vorige week naar de Middellandse Zee geweest. Prachtig! en heerlijke temperaturen. Ik kom van-de-winter wel bij je breien!!
    Groetjes,
    Lenie

    BeantwoordenVerwijderen