dinsdag 11 september 2012

Even geen huis gebouwd

Vandaag en gisteren even geen huizen gebouwd. Zitten achter de naaimachine is nog geen pretje met mijn rug.
Vanavond was er weer de eerste les van de cursus sokken breien. De dames hebben kennis gemaakt met die 5 korte pennetjes en hebben nu als huiswerk gekregen om tot de hiel te breien van de week.
Volgende week dinsdag komen de kleine en grote hiel aan de beurt, dan wordt het ook een echte sok al om te zien.


Deze zijn al af, maar vanavond heb ook ik weer een nieuwe sok opgezet, die worden met een mooi patroontje erin gebreid. Nu nog bezig met het boordje, maar deze week gaan die vast groeien! Moet tenslotte ook mijn huiswerk maken....

Er is een nieuwe workshop ingelast.....
Op zaterdag 29 september a.s. hebben wij een speciale UFO dag.
De bedoeling is dat je op deze dag een UFO ( dus een projekt dat onafgemaakt in de kast ligt....) komt afmaken of daar in ieder geval weer een start mee maakt. Heerlijk een dagje ongestoord werken aan je eigen projekt met de mogelijkheid van de begeleiding van Ineke Vaillant.
Deze dag is voor een speciale CRISISPRIJS van € 19,50 voor de workshop van 10.30 tot 15 uur, incl. koffie/thee met iets lekkers en een gezellige dag wordt het zeker.
En als extraatje voor alle deelnemers/sters van deze workshop: 10% korting op de stoffen die je nodig hebt voor je projekt (of voor een nieuw projekt mag natuurlijk ook!). Dus de mogelijkheid om een deel van je cursusgeld weer terug te verdienen.

Meldt je aan in de winkel of via de email, het aantal plaatsen is beperkt en VOL
=VOL!

Groetjes en tot morgen,
Marina.

2 opmerkingen:

  1. Het was reuze gezellig gisteravond en ik verheug me al op de hieltjes, nog zes toeren tricot en mijn huiswerk is klaar.
    Groetjes van Ria ;0))

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dan ben je al verder dan ik ;-)
    Zie je dinsdag weer....

    BeantwoordenVerwijderen