donderdag 6 september 2012

Haakbee en nieuwe huizen

Vanochtend was er weer de haakbee en het was weer gezellig druk!


De Dolderse kant zat druk te haken!


Annie is nog met haar sjaal bezig, ze is erg precies en was nu aan het achteruit haken (uithalen), misschien dat ik haar dan toch nog kan inhalen ;-)


Maar ze is toch alweer een heel eind!


Ingespannen bezig, soms lijkt het wel of haken een serieuze bezigheid is ;-)


Monique is als enige aan het breien, nog een paar sokken voor haar vezameling! En Rika haakt er weer lekker los, wat een handig tasje Rika om je spulletjes mee te nemen naar de bee....


Ton is bezig met een breitas haken! Leuke kleurtjes, het moet bij een lapje van Kaffe Fassett komen waar deze kleurtjes ook in zitten.


Joke is met haar warme omslagdoek bezig met de japanse bloemen.


Dit is het mandje van Jolanda, allemaal granny squares.....


En Bep is nog in de leer om de bloemetjes te haken voor op een vest. Het gaat lukken Bep, je bent er handig genoeg voor! Maar patroon lezen is erg moeilijk, daar zijn we het allemaal wel over eens en daarom is het ook zo leuk dat iedereen elkaar helpt met nieuwe technieken en patroontjes.
Ook Janny en Yvonne waren druk bezig, Janny vooral met helpen en uitleggen en Yvonne haakte weer lekker door aan een nieuwe deken. Volgende week vast weer op de foto, vandaag moest ik toch weer even in de winkel helpen en de ochtend is zo weer voorbij en dan heb ik weer geen foto gemaakt. Maar gelukkig heeft Janny vanmiddag nog een uurtje ingehaald, toen zaten we gezellig samen in het leslokaal met de boterhammetjes en een haakwerkje!


Inhaalhuis nummer 190, het schiet al op naar die 214... Met weer zo'n feestbeertje voor het raam.


En in het huis van vandaag (248) woont een heel lief varkentje, netjes schoongewassen en zo te zien woont die er niet alleen.

En morgen? Ga ik naar het zuiden, naar Maastricht en een collega in het zuiden bezoeken, leuk om eens een NL winkel te zien..

Groetjes en misschien tot morgen?
Marina.

1 opmerking: