woensdag 28 maart 2012

Een Affo!

Vandaag mijn quiltje af kunnen maken en die hangt nu in de winkel boven mijn snijtafel te pronken.


Heerlijk voorjaarsgevoel toch? Maar dit stofje was eigenlijk waarom ik het quiltje wou maken:


Dat heerlijke zacht babyrib stofje met vogeltjes .... Ik denk dat ik er ook nog maar iets mini mini mee ga maken, een baby broekje of zo, want daar is het ook heel geschikt voor!


Ik was niet de enige met een Affo hoor, want Janny had haar MAART sokken af! Deze zijn voor haar man en die is er zeer zeker blij mee. Op naar de volgende maand Janny, maar voorlopig ben je mooi op schema!Dit is de restjes deken van Jolanda in aanbouw, zelf maak ik ook zo'n deken van mijn sokkenwol restjes, maar Jolanda is aan het breien met strengetjes borduurgaren die ze in een kringloop winkel op de kop tikte. Het is een heerlijk klusje zo'n deken breien en het is heel simpel als je het door hebt.
Verder werd er weer druk gekletst, gebreid en gehaakt vanmorgen op de brei- en haakbee, zoals iedere woensdagochtend.
Mijn huisje van vandaag:


Met kuikentjes voor het raam en hun papa op de schoorstenen! En er ligt ook nog een restant ei op zolder. Het is wel een stoffig geheel zo, de spinnen zitten ook nog op het dak..... Maar met kuikentjes weet je het zeker, het is vorrjaar!
Tot morgen,
Marina.

1 opmerking:

  1. Een leuk quiltje en een stoffig, dierlijk huisje !
    Jij vroeg naar mijn lapjes ... dat gaat een apple core worden, ze zitten grotendeels met spelden op een laken. Maar de huisjes en andere ' dingen' hebben even voorrang.

    BeantwoordenVerwijderen