zaterdag 10 maart 2012

Weer een dag met een gouden randje en een nieuw huis. Lang ....

Vandaag had Ineke bij ons eert vanochtend het Quiltcafe en vanmiddag les 2 van de Sashiko quilt. Het was zo druk in de winkel dat ik geen foto's heb kunnen maken! Ook kwamen er diverse mensen binnen met een leuke kaart of een bakje met bloembollen (blijf ik altijd leuk vinden zo'n stukje voorjaar in de winkel) of een prachtige bos bloemen EN chocolaatjes en dan ook nog een hele leuke eigengemaakte kaart met een toepasselijke tekst voor een toekomstig 50-jarige!
Wat voel je je toch bijzonder en speciaal op zo'n dag! Kreeg zelfs van Ineke nog een cadeautje vandaag: een pen met JIJ BENT BIJZONDER !!! erop.
Ook al ben ik nu helemaal op .... mijn rug speelt op, maar ik gloei nog helemaal na.

En dan komt de postbode binnen met nog een stapel kaarten en dan weet je het zeker: QUILTSTERS ZIJN HELE BIJZONDERE EN LIEVE MENSEN !!!!!

En wat helemaal speciaal was vandaag (morgen krijgen jullie een foto): ik kreeg een hele eigen breitas !! De tas is rood (hoe komen mensen erop dat ik van rood hou? :-)))). ) en er staat Marina's Breitas op geborduurd en dan zat er ook nog een handdoek in met Marina 50 met de data van mijn geboorte en van mijn verjaardag. Atie en Sophia ik stond bijna zonder woorden van zo'n enorm leuk en persoonlijk cadeau! Het rode gevaar staat naast me en zit al lekker vol (manlief blij dat al die zooi niet meer op de bank ligt!) en ik heb alles bij de hand.
Als ik weer in beweging kan komen dan laat ik jullie mijn speciale tas en handdoek zien!

Ook kreeg ik vandaag nog een huisje voormijn quilt, dit keer van Cuny! Die komt ook volgende week aan de beurt, gisteravond heb ik alleen maar raampartijen gemaakt en deurposten en een stukje straat. Best even relaxt als je niet een heel huis hoeft te bouwen!

Toen kwam vanmiddag als verrassing mijn lieve collega Trijntje van der Horst binnen met haar echtgenoot! Met ook nog eens een bak van die lieve kleine bosviooltjes en een doosje geluk. Nou als het nu niet goed komt dit jaar .....

Het huis van vandaag:


kreeg ik afgelopen maandag al op de bee, gemaakt door Jolanda, speciaal voor mijn verjaardag, maar omdat het voor mij vandaag al zo'n speciald dag was, vind ik wel dat ik deze nu mag laten zien. Zoals jullie zien staat de taart al klaar en staan er heel veel kaarsjes op mijn taart! Ik heb aan beide kanten al een strookje gezet, dus deze kan strakjes zo in mijn verjaardags straatje!
Tot morgen en dan zal ik ook de GIVE AWAY laten trekken!
Groetjes
Marina.

3 opmerkingen:

 1. Hoi Marina,

  Drie keer is scheepsrecht: GEFELICITEERD!!!!!
  (Weet je zeker dat je vandaag (11) écht jarig bent? Volgens mij ben je al een week echt jarig!)
  Een prachtige dag gewenst!
  Digna

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Geweldig toch dat je van zó veel mensne een blijk van waardering krijgt? Het is je van harte gegund!

  Héél fijne dag vandaag!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Graag gedaan hoor en een fijne dag gewenst. groetjes sophia

  BeantwoordenVerwijderen