woensdag 21 maart 2012

Tja en dan heb je 2 huisjes te showen ...


Gisteravond aan de administratie gezeten, vanavond ga ik weer verder, maar daardoor gisteravond helemaal mijn blog vergeten. Als ik eenmaal met die papierwinkel bezig brn, kan ik slecht stoppen.
Dus hier is mijn huisje van gisteren (nummer 80):


Is het geen snoepje? Vlinders voor het raam, hartjes op het dak en een deur van allemaa, snoepjes .... Het wordt echt voorjaar!
Mijn huisje voor vandaag is bijna klaar, die maak ik strakjes af als ik stop met de papierstapel hier.


Ook een apart dak en een hele mooie deur! En voor het raam een uil .... Alleen is het hier minder mooi weer, de lucht is behoorlijk grijs! Moet duidelijk weer even luchtstofjes knippen en tekenen, maar daarvoor is vanavond echt geen tijd, voor afmaken van mijn huis maak ik wel even tijd aan het einde van de avond, die lucht zit er zo tegenaan, dat bouwen gaat nu een stuk sneller dan in januari!
Verder ben ik gewoon druk in de winkel, probeer alle zomergarens in de kasten e krijgen en dat is lang niet simpel!
En a.s. zondag gaan we naar de vakbeurs in Keulen om te zien wat er deze winter in de mode komt op brei- en haakgebied! Spannend hoor, dat wordt een lange dag met aan het eind van de dag geen bouwtijd meer ... dus moet ik nog even vooruit gaan bouwen ook!
Ik ga nu snel met de papierstapel aan de slag, morgen ga ik de hele dag longarm quilten, quilt nummer 3 voor deze week. Zal ook nog even foto's maken van de quilts morgen.
Groetjes
Marina.

1 opmerking: