vrijdag 30 maart 2012

En foen was ik weer helemaal bij met de bouw!

Afgelopen zondag heb ik niet gebouwd en dat heb ik nu weer in gehaald. Het is even doorwerken, maar ik kan jullie 2 nieuwe huizen laten zien vandaag ...


Bij het 79e huis zit de hond heel zielig voor het raam te wachten op het baasje. Soms kunnen honden ook zooooo zielig kijken he... De rest van het huisje is scraps en oud spul uit de lapjesbak en wat gekregen lapjes. Had het alleen beter iets meer van voren kunnen fotograferen, maar het is duidelijk hoe het eruit ziet toch?


Huis nummertje 90!!!! Is een echt voorjaarshuisje, ik ben geen fan van kikkers en ben ook helemaal niet blij dat die beesten ieder jaar weer terug komen in onze tuin en dat onze vijver zo favoriet is bij ze. Kikkerls houden van insekten en die heb ik genoeg verwerkt in dit huisje! Voor de foto hetzelfde verhaal, ze lagen tenslotte naast elkaar bij het fotograferen.

En morgen ....
Morgen komt Ineke weer en gaat er gewerkt worden aan een snelle quilt gemaakt met een Layer Cake pakket, ik ben zo benieuwd hoe dat gaat worden, de quilt is een van mijn favorieten en staat ook zeker nog op mijn lijstje! Wil ik ooit nog maken en misschien is het wel iets voor mijn verzameling blauw/witte Vlisco stoffen die er ook niet beter van worden als ze in de kast blijven liggen. Ik hoop dat als ik strakjes mijn EIGEN kamer ga krijgen in huis, ook eens kan gaan naaien met een aantal van mijn eigen lapjes uit de kast. De naaimachine kan dan blijven staan en dat scheelt zo ontzettend veel, want je hoeft niet iedere keer alles uit te pakken en weer op te ruimen.
Wie weet wat er nog gaat komen uit dat kamertje!
Tot morgen,
Groetjes
Marina

1 opmerking:

  1. Goed plan er gaat niets boven een kamertje waarvan de de deur kan dichttrekken.
    Mooie huizen zijn er weer bijgekomen.
    Fijn weekend en groeten van Ria ;0)

    BeantwoordenVerwijderen