zaterdag 3 maart 2012

Huis 63

Ja ja, het jaar is alweer 63 dagen oud, hoe snel kan het gaan?
Voordat ik zometeen lekker uit eten ga met mijn mannen en schoonouders nog even mijn huisje voor vandaag:


Voor de dierentuin weer een huisje .... met een kangeroe. Ik heb volgens mij ook 2 van deze dieren, dus deze hoeft zich strakjes ook niet alleen te voelen :-) Het huisje is vooral met stofjes uit mij eigen restjes verzameling, niet dat die erg minder wordt hoor, heb ook weer nieuwe restjes gekregen deze week door het lieve quilttopje dat ik maakte. Die komen weer later aan de beurt, het zijn hele lieve kleurtjes, dus niet echt voor mijn dierentuin geschikt!

Vandaag lekker bezig geweest in de winkel, nu eens geen cursussen vandaag (komt niet vaak voor op de zaterdag) en nieuwe garens uitgepakt en in de schappen gelegd en alvast de eerste stoffen gescand voor de website. Ik had ze zelf niet uitgepakt, dus nu heb ik ze allemaal wel zelf in handen, dus kan ik even lekker genieten ..... Lennart heeft heel veel karton en papier afgevoerd naar het dierentehuis in Zeist, daar staan grote containers voor papier en karton, het dierentehuis krijgt hier subsidie voor van de gemeente, dus ze hebben daar ook hun opbrengst van! Dus ik ben blij dat ik het kwijt ben en het dierentehuis houdt er ook nog wat aan over.

Ik ga nu maar lekker eten,
Groetjes
Marina.

1 opmerking:

  1. goed bezig marina top.En wat een kunst dat je ondanks al je andere bezigheden toch nog steeds bij bent met je huisjes quilt. Inplaats van petje af zeg ik dakpannen goed

    BeantwoordenVerwijderen