vrijdag 31 augustus 2012

Even bijpraten

Gisteravond ben ik heel druk aan het naaien geweest voor de voorbeeldblokken van onze nieuwe BOM! Ik heb 3 setjes gemaakt van 2 blokken en natuurlijk is de top van het quiltje ook af. Daarna heb ik zakjes gemaakt met de Jellyroll stroken voor de blokken en ja dan is je avond weer om ;-) dus geen huisjes genaaid helaas.
Gisteren was ook de brei/haakbee en het was tjokkie vol!


Achter deze prachtige deken in wording zit Yvonne, zij komt a.s. zaterdag ook bij ons haken op de open dag, dus als u nog een vraagje heeft over deze mooie deken of granny squares, ze is er!


Grappig om te zien, zij haakt met links! En dat is voor een rechtshandige een vreemd gezicht....


Sorry voor de flits, dit is GEEN modeplaatje uit een duur tijdschrift, maar de tweede sfoelhoes van Joke is ook af en dit is een foto genomen van haar IPad.... Maar wat een mooie stoelen he?


Dit is Joke en afgelopen week heeft ze nog 'even' deze sjaal gehaakt, het voordeel van het dikke garen is dat je grotere gaten hebt en dus de punt er zo door kunt halen. Je moet er maar opkomen toch???


Joke is in de winkel meestal onafscheidelijk van haar vriendin Ton, ook hier druk aan het haken!


Onze andere Joke zit tegenover haar en is ook aan het haken met granny
squares!


Ook Sophia is aan het haken, dit keer met lichtroze, grijs en wit.


En Rika geniet even van een welverdiend kopje koffie, maar ook zij is druk aan het haken hoor!


Druk overleg tussen Annie en Alice, allebei met 'de' sjaal bezig.


Kijk maar eens hoe ver Annie al is!


Bep kijkt hier heel erg ernstig, Janny geeft haar haakles! Als je ziet wat Bep allemaal maakt (die mini hexagon quilt van vorige week was ook van haar), maar haken had ze nog niet onder de knie. Na de haakles van Janny komt daar verandering in en we zullen in de toekomst vast ook wel mini gehaakte dingetjes van haar zien!


Zoals dit sjaaltje wat Janny haakte voor een beertje gemaakt door Bep. En wat dachten jullie van dat mini mini naaimandje??? Schattig toch?


Even huizen kijken! Dit is nummer 185 met een varkentje.....en mieren op het dak.


Nummer 184 met een pot met cookies voor het raam?


Het huis van gisteren (242) met een uilenpaar.


En vandaag nummer 243 met een oud stofje met een beer voor het raam. En potloden op het dak!
Morgenavond dus weer verder bouwen, want mijn voorraadje is weer op. Maar dan is er ook de Voice of Holland op de tv, dus dan is bouwen helemaal geen straf!!!!
Tot morgen,
Marina.

2 opmerkingen:

  1. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het is dat het quilten door tijdgebrek al niet zo opschiet maar anders zo ik zo willen leren haken/breien. Wat een ijverige hobbyisten allemaal zeg super leuk om te zien.

    BeantwoordenVerwijderen