donderdag 23 augustus 2012

Geheim projekt en huizen.

Ja, het geheime projekt.... Het blijft wel geheim hoor hoe het er uit ziet, maar het wordt gemaakt met Jellyroll stroken en iedere maand krijg je bij aankoop van minimaal 10 euro van ons een GRATIS blok van de maand patroon. Je kunt in de winkel ook regelmatig een quiltje zien wat we maken met alleen dit blok, zoals in de maand september bijvoorbeeld een lief quiltje gemaakt met deze stoffen:


De Jellyroll Summer Breeze van Sentimental Studios voor Moda. Alle blokken van 1 jaar (september 2012 tot en met augustus 2013) zullen samen een leuke Sampler quilt vormen en kunnen allemaal gemaakt worden uit 1 Jellyroll naar keuze.
Wilt u de blokken net maken als die in de winkel? Wij maken div. voorbeelden in verschillende stijlen en u kunt dan een setje stroken kopen van dezelfde stoffen die wij gebruiken. Wij zorgen natuurlijk dat de blokken aan het einde ook bij elkaar passen wat stoffen betreft.
Een heel verhaal? Kom gewoon 1 september (of een andere dag van september) naar de winkel en begin met het verzamelen van deze leuke en niet moeilijke blokken! Elk pakketje heeft genoeg stof om 2 blokken mee te maken. En kiest u voor een Jellyroll om mee te werken, dan heeft u altijd stof genoeg voor de blokken van het hele jaar.
En wij krijgen iedere maand nieuwe Jellyrolls binnen in de winkel, dus keuze genoeg!

En nu de huizen:


Het huis (236) van vandaag is gemaakt met mooie rozen voor het raam (gekregen van Emmy) en restjes van de blokken die ik maakte met de Jellyroll Summer Breeze als voorbeeld voor het eerste blok van de maand quiltje! Lieve stofjes toch, zo romantisch!


En het inhaalhuis (178) heeft een schattig hondje voor het raam (ook van Emmy!) en verder allemaal lieve en mooie restjes. Het lapje dat ik met de hond kreeg heeft allerlei soorten honden, dus er komt vast nog wel een huisje met hond uit dit lapje!

Tot morgen,
Marina.

5 opmerkingen:

 1. Wat leuk weer een blok van de maand project. Ik doe ongezien al mee hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hellep.
  Ik ben stik nieuwsgierig en ik ben er 1 september niet. Wat nu??

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Je kunt de hele maand september komen shoppen en het eerste blok scoren! Dus tijd genoeg toch???

   Verwijderen
  2. Oké dan bedwing ik mijn nieuwsgierigheid maar even:-)

   Verwijderen
 3. Nou Marien ik doe mee hoor!!!! Veel te spannend en leuk. Liefs van Ineke.

  BeantwoordenVerwijderen