vrijdag 17 augustus 2012

Warmte, quilten en huisjes

Om maar met de warmte te beginnen, het was warm in Nederland vandaag, mocht je het hebben gemist ;-) gelukkig zijn er ondanks de warmte nog mensen die naar een quiltwinkel komen, waar het trouwens helemaal niet zo erg warm was vandaag! Het is een groot verschil met mijn vorige winkel, waar het altijd heel snel opwarmde in de zomer.
Morgen nog een tropenrooster in den Dolder, we zijn er van 10 tot 15 uur, dus mocht je aan willen komen, hou je er a.u.b. rekening mee? Anders sta je voor een gesloten deur.....


Quilten, ondanks de warmte heb ik vandaag toch een quilt kunnen doorstikken op de longarm. Dus Emmy, maandag ligt de deken voor je klaar! Morgen ga ik aan een andere beginnen....

Huisjes! Ja ik heb er weer 2! Het inhaalhuis nummer 172 is lekker vrolijk en de inwoner houdt er rekening mee dat het gaat regenen!


En mijn huisje van vandaag is nummer 230 alweer! Met dit weer wil je eigenlijk lekker op een boot, lekker in de wind zitten, daarom heb ik een huisje met een boot gemaakt voor vandaag.


Met een Kaffe Fassett dak nog wel, een heel apart huisje dus.
Nu ga ik weer lekker verder naaien aan de buren voor deze huisjes.
Tot morgen,
Marina.

1 opmerking: