zondag 26 augustus 2012

Inhaalslag!

Vandaag even een hele rustige dag gehad, heel veel uitgerust en vanavond pas aan het huizen bouwen begonnen. Maar met een goed resultaat, want de huizen voor gisteren en vandaag zijn inmiddels klaar!


Inhaalhuis 181 heeft een leuke teckel voor het raam, die zit vast te wachten tot het baasje weer thuis komt.


Inhaalhuis 182 heb ik helemaal roze gemaakt, dat krijg je als je een aantal roze pakketjes hebt gemaakt, dan heb je roze restjes ;-) de aardbeien voor het raam zijn de echte zomerkoninkjes...lekker hoor zo'n mand vol!


Het huis van gisteren (238) is een jaren 30 huisje geworden met een romantisch rozenhart voor het raam!


En het huis van vandaag (239) doet me weer aan de vakantie denken, in Maine hebben ze overal Blueberries....bosbessen dus. En het is bosbessen tijd! Hier zie je niet overal langs de weg standjes met bosbessen, maar in Maine dus wel! Ik vind bosbessen trouwens erg lekker en tegenwoordig kan je ze bijna het hele jaar door komen bij de groentejuwelier!

En morgen dus huis 240! Dat is er weer eentje met een rond getal.....op naar de 250 zullen we maar zeggen.

Nog een fijne avond allemaal, ik ga weer verder naaien aan mijn BOM quiltje voor september, die wordt heel lief, vind ik zelf.

Groetjes en tot morgen,
Marina.

4 opmerkingen:

 1. Respect voor het aantal huisjes, ik moet er nog steeds twee, maar ja al die kleine kusjes tussendoor.

  Groetjes van Ria:0)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Kusjes kunnen ook een heleboel tijd innemen, maar ik had al wel gedacht hoor dat je klusjes bedoelde;-) weet je, je moet in een keer weer de geest krijgen en dan bouw je die 2 zo! Groetjes
   Marina,

   Verwijderen
 2. Ze zijn weer leuk.
  Succes met de volgende 10.

  BeantwoordenVerwijderen