woensdag 25 januari 2012

Huis 25 en nog heel veel administratie!

De leuke kanten van een patchwork winkel die kan iedereen wel bedenken, maar er zijn natuurlijk ook heel veel dingen aan een winkel die minder leuk zijn, bijvoorbeeld altijd maar weer die administratie! Niet dat ik er een hekel aan heb, maar het kost zoveel tijd die ik liever zou gebruiken om bijv. huisjes te naaien of mijn sokken af te breien, of .... een nieuwe quilt maken ... of .....
Maar goed, ik loop een beetje achter met het administratieve werk, dus MOET vanavond aan de slag om het vierde kwartaal van 2011 op papier af te sluiten, want de Belastingdienst wacht geen dag langer op de BTW afdracht dan 31 januari, dan moet de aangifte binnen zijn en betaald!
Dus wat moet ik vanavond doen? Jullie raden het al, mijn administratie afmaken zodat ik morgen naar mijn accountant kan gaan voor de BTW aangifte. En hopenlijk kan ik daarna lekker gaan quilten op mijn longarm machine, hoop dat die een beetje wil meewerken, dan kan ik weer een quiltje afleveren.
Mijn huisje van vandaag:


een haan voor het raam en dit keer wat rustigere stofjes dan tot nu toe. Ik ben bezig met de derde rij van 7 huizen aan de eerste 2 rijen te naaien en dan kan de rij van deze week eraan vast. Dan hoop ik na het weekeinde te beginnen met dit stuk te gaan quilten, weet nog niet zeker of ik dit met de hand wil doen of met de gewone naaimachine, we zullen het zien, maar dat de quilt op de quilt-as-you-go manier gemaakt gaat worden, dat is zeker! In het weekeinde heb ik geen tijd, want ik moet naar een cursus in Duitsland voor mijn longarm machine.

De vlag is opgehaald, helaas geen foto om te laten zien, maar wel vandaag een prachtige zeshoekjes quilt binnen gekregen die gequilt mag worden door mij op de long arm! Die zullen we wel op de foto proberen te zetten, maar gezien de maat van de quilt heb ik er een paar mensen bij nodig om dat te doen!
Ik ga aan het administratieve werk,
Groetjes
Marina.

1 opmerking:

  1. zo te lezen ben je een heel bezig bijtje,maar ik begin al aan aardig dorp bij elkaar te prutsen

    BeantwoordenVerwijderen