donderdag 12 januari 2012

Planning in de war, huisje 12

Dan kan je dingen zo mooi plannen en dan loopt het weer anders. Vandaag loopt alles anders als ik wil, vanmiddag zou ik gaan quilten, maar nee dus er kwam iets heel anders tussen. Het huisje van vandaag had ik er zefs op aangepast, met een quiltpatroontje in het raam. De planning was goed, maar de uitvoering dus niet. Sorry M.M. dat je quilt nog niet klaar is, hoop zondag het wel te kunnen doen!
Huis nummer 12:


wat overigens het echte eerste huisje was dat ik maakte. Sindsdien heb ik een aantal trucjes bedacht om het strijken een stuk handiger te maken en naai ik ook gelijk de zijkant en bovenkant eraan vast en dat geeft later een stuk minder werk, nu was het niet zo heel veel werk om week 1 en week 2 aan elkaar te naaien en dit weekeinde gaat ook vast week 3 weer op de foto en eraan vast.
Tot morgen!
Marina.

2 opmerkingen:

  1. sinds de kerst huisjes gebouwd, in gedachten dan, echt leuke plannen. Malletjes gemaakt en al wat stoffen uitgezocht. Moest eerst nog een opdrachtje afmaken, leuk gelukt, gisteren afgeleverd, enthousiaste reactie. Vandaag na 't werk m'n eerste huisje geknipt met een leuk raampje van een garen klosje, wat is symbolischer voor een quiltster aan 't begin van een nieuw jaar... en toen sloeg de paniek toe: moet ik dit iedere dag doen, die kleine blokjes, ik dacht dat ik gek werd. Ik wil het nog proberen in een groter formaat, want 't is echt leuk, maar ik denk dat ik teveel andere plannen heb:
    een quilt in de kleuren zon-zee-zand; een opdracht van I. voor een rozenquilt, L en H die vertelden dat ze een baby krijgen en graag een boxquilt willen hebben en de losse plannen die ik nog heb.en die quilts die nog niet af zijn...Huisjes, heel erg leuk, maar ik doe het wel op m'n eigen manier, misschien volgend jaar, scheelt toch een dag! Succes en groetjes Atie

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ook deze is heel leuk, volgens mij krijg je al een aardig klein dorpje.jammer genoeg kan ik niet komen op de open dag dus ik zie je maandagavond weer. heel veel plezier met de open dag.
    groetjes judith

    BeantwoordenVerwijderen