zaterdag 28 januari 2012

Huis 28 en lekker ruilen!


Het was vandaag heel erg gezellig in den Dolder, Cuny was er al vroeg met Margrith als gewillige sjouwhulp ;) Cuny heeft uifgelegd aan diverse mensen hoe dat paper piecen nu gaat en Jolanda heeft lekker zitten tekenen op het speciale teken matje uit Australie. Zij heeft weer aardig wat klaar voor haar 'in de trein' trommelje en kan dus weer lekker naaien onderweg!Hier is Cuny aan het naaien van weer een huisje, ik hoorde dat ze er inmiddels al 100 klaar had!


Jolanda aan het tekenen, zij werkt met de hand en ook die lieve kleine huisjes van 7,5 cm!


Emmy is druk aan het zoeken in de lapjesbak van Mieke. Je kunt weer vooruit Em, de volgende bee heb je er vast weer een aantal af!


Kijk als die huisjes toch meekomen naar den Dolder, willen we ze wel even zien hoor! Lekker vrolijk is deze verzameling!


Mijn huisje van vandaag, mijn eerste 4 rijtjes zijn nu klaar, kijk maar:


Het dorp in aanbouw .... Nu besluiten wat ik aan de achterkant wil van dit stuk en dan kan ik gaan quilten!

Ook een huizenbouwer? We hebben een plan om op 25 februari weer een ruildag te organiseren, maar dan voor onze raampjes, veelgehoord vandaag was dat men iets leuks wil voor de raampjes en dan graag veel verschillende!
Het is leuk om de huisjes van anderen te zien en soms herken je een huis van internet! Zo herkende ik een huisje van de blog van 'Guusje Creatief' en kwam erachter dat we van hetzelfde bouwjaar zijn en dus allebei 50 worden dit jaar, ik zag trouwens in je profiel dat je van U2 en Coldplay houdt, nog een overeenkomst dus! En ik begreep dat er nu verder gewerkt kan worden aan je huisjes, leuk om je gekregen lapjes zo te gaan gebruiken.

En nu ga ik mijn glas leegmaken, me klaarmaken voor familie bezoek, mijn zwager wordt morgen al 50 en viert dat vandaag. Morgen moet ik naar Krefeld in Duitsland voor een APQS cursus daar, dus ook weer een leuke maar drukke dag!
Groetjes
Marina.

2 opmerkingen:

 1. Wat een leuke ontmoetingen vandaag weer, hè?
  Tussen neus en lippen door kon ik nog weer 5 huisjes aan mijn verzameling toevoegen.
  We troffen het wel met het zonnige weer trouwens, toen ik Tiel in kwam hing daar een aardige mist. Dat krijg je in rivierenland.... zucht.
  Succes morgen in Krefeld!!
  Cuny

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat zijn we toch weer lekker bezig met z'n allen, en wat een gezellige huizen komen er langs.

  Groetjes van Ria ;0)

  BeantwoordenVerwijderen