woensdag 4 januari 2012

Huisje 4, de verslaving slaat toe!

Het is alweer 4 januari, alleen vandaag kan je nog meedoen met mijn GIVE AWAY, scroll terug naar het bericht van 1 januari en laat daar een berichtje achter, alleen dan doe je mee en heb je een kans op een originele cadeaubon van 25 euro van mijn winkel (Marina's Quiltcorner). De trekking is morgen, dus wacht niet te lang!

Vandaag een gezellige dag in de winkel, er zijn leuke zakjes met scraps gemaakt met 10 lapjes van 10 cm of van 5 inch (13 cm). Ze zijn zo uniek dat ze niet op internet kunnen staan, elk zakje is anders. Een bezoekje aan de winkel is dus noodzakelijk, de kleine maat is 1,95 per zakje, 3 voor 5 euro. De grotere maat is 3,95 en 3 voor 10 euro. Zo lang de voorraad strekt, het is eenmalig.

Het huisje van vandaag:eentje met oude en nieuwere lapjes, het popje achter het raam is denk ik al een jaar of 15 oud! Het leuke aan deze huisjes is dat je al die restjes weer terugziet en een nieuw leven geeft! Niet meer ergens verborgen in een doosje, zakje of een bakje, maar waar ze horen .... in een quilt in wording.
Inmiddels heb ik bedacht dat ik de quilt in delen ga maken, quilt as you go. Ben nog aan het denken over het aantal blokken dat ik aan elkaar zet, mijn quilt gaat 19 x20 blokken worden, geen groot blok in het midden, maar een aantal blokken met bomen (13) en eentje denk ik met het jaartal. Gelukkig heb ik nog even om te puzzelen, maar het idee is er en in de winkel hangt al een klein buurtje te pronken.
Als je in de winkel komt, kijk gerust even om het hoekje in het leslokaal.

Groetjes
Marina.

2 opmerkingen:

 1. Hello Marina, your houses are very pretty. On each window someone/something ist looking. Nice idea!
  Do you sew the border right now and you don't want to wait?
  Kind regards, Sonja

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Marina,

  Ik kon niet komen dinsdag, want mijn vierwielig monstertje had kuren :(. Maar ijs en weder dienende zie je me morgen.. hij doet het weer, ze hebben hem in de garage over zijn bol geaaid/streng toegesproken (naar mij wilde hij niet luisteren..), dus ik kan de weg weer op. Tot gauw!
  Groeten van Digna

  BeantwoordenVerwijderen