maandag 2 januari 2012

Huisjes op de bee!

Vanavond de eerste bee van 2012! Ik was erg benieuwd of er huisjes mee zouden komen, 2 weken geleden had ik patroontjes uitgedeeld en ja hoor!
De huisjes van Judith, met de hand gemaakt op 7,5 cm:Ze zijn schattig he? Ik moest er wel bij zeggen dat ze nog niet gestreken waren:)

Ook Marga had een huis gemaakt, zij naait ook met de hand, haar huis is 15 cm, maar ze twijfelt geloof ik nog over een kleiner maatje:Duidelijk een kersthuis, de kerstman zwaait ons uit!

Ook Jolanda had 2 huisjes klaar, ook met de hand en ook 7,5 cm, hierbij zijn mijn huisjes best groot met hun 10 cm!Zij werkt op dit moment met een charmpack van Moda, het worden dus mooie warme huisjes in gedekte kleuren!

Over 2 weken weer maandagavond bee en er zijn meer dames die dan huisjes mee zullen nemen, ik ben heel erg benieuwd!
Mijn huisjes hangen in het leslokaal te pronken, heb er een speciale plek voor vrijgemaakt, kan ik op een afstandje er naar kijken, heerlijk genieten van al die kleurtjes.
Tot morgen, dan komt mijn derde huisje!
Marina.

3 opmerkingen:

 1. Wat een aardige collectie kan je laten zien. Je eigen huisjes mogen er ook zijn. Ik ben benieuwd wat er nog meer langs gaat komen.

  Groetjes Helma

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Toch nog even gauw kijken of mijn huisje er bij staat. Nu Marina je bent fantastisch. Dat je daar nog zin in hebt na de BEE. Maar het was weer gezellig.En tot over 14 dagen. Marga

  BeantwoordenVerwijderen
 3. sorry maar ik maak ze met de machine en niet met de hand maar wel leuk om ze op je blog te zien staan.
  tot over 2 weken Judith

  BeantwoordenVerwijderen