zaterdag 7 januari 2012

Huisje 7, het jaar is alweer een week oud!

Niet te geloven het jaar 2012 is alweer een week oud! Gelukkig hebben we niet zulk slecht weer als vorig jaar, deze herfst bevalt me stukken beter. Vandaag een hele gezellige dag gehad in de winkel met Ineke en haar Eureka groep, er was weer heel hard gewerkt door de dames, maar ik had zelf geen tijd om foto's te maken, Ineke heeft dit wel gedaan en die krijg ik nog doorgestuurd. Die komen dus later volgende week op mijn blog te staan. De voorbeeld quilts voor de OPEN DAG druppelen binnen, de een nog mooier dan de ander. Er is weer veel moois te maken in de lessen dit voorjaar.
Ik heb mijn dorp in aanbouw weer even mee naar huis genomen, dan kan ik de blokken aan elkaar zetten en weer fotograferen om aan jullie te showen!
Ik geniet elke dag van alle huisjes op de diverse blogs... wat worden er toch leuke, gezellige, lieve en romantische huisjes gemaakt.
Mijn huisje nummer 7:


met een kat tussen de bloemen op de vensterbank. Weer een combi van oud en nieuw, het dak is in ieder geval echt een oud lapje uit mijn kast, de rest is iets minder oud, maar zeker niet nieuw!
Het gaat lekker met het bouwen, loop een heel eindje voor, maar ik heb ook nog maar 1 avond in de winkel doorgebracht voor een bee, er komen nog heel wat avondjes cursussen en bee's en dan kan ik niet altijd een huisje bouwen. En er zijn heel wat stapels administratie mee naar huis genomen vandaag, dus vervelen hoef ik me vanavond en morgen zeker niet!
Mijn eerste straatje is een feit, dit zijn maar 3 huizen aan elkaar maar in het echt zitten huis 1-7 aan elkaar genaaid, mijn tweede straat zet ik dit weekeinde wel aan elkaar en dan aan de eerste straat, ben zo benieuwd hoe dat staat! Maar daar moeten jullie nog een weekje op wachten (tenzij je in de winkel komt, dan kan je om het hoekje van het leslokaal kijken naar mijn dorpje!).


Prettig weekeinde,
Marina.

5 opmerkingen:

 1. Parabéns sua aldeia esta linda. Ainda não começei a construir a minha quando acontecer te mostro. Um abraço!!!!
  li de Liége

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Marina,
  ik ben overgestapt op het kleine formaat huisje. Ik vind dat nog niet meevallen met mijn duim atrose. Nu die klaar is vind ik hem eigenlijk WEL leuker dan die grote. Maar 16 ga ik er niet redden hoor. Groet Marga M.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ook dit huisje is heel erg leuk geworden, maar ik ben bang dat ik niet zo snel ga er zijn nog andere projecten waar ik aandacht aan moet besteden maar mijn handen jeken wel om met de huisjes door te gaan groetjes judith

  BeantwoordenVerwijderen
 4. hoi marina,
  nou ik mocht vandaag uren om het hoekje kijken!!
  Je hebt al een heus dorp,goed hoor!!
  Het was weer heel gezellig vandaag.
  Veel bouw plezier en fijn weekend.
  groetjes christa

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Marina,

  Vandaag ga ik alle lapjes van mijn geluksdag in nog kleinere stukjes snijden, ik heb voorlopig ramen en deuren genoeg, hoera!
  Ja, dat dorpje van jou ziet er zo leuk uit, goeie kleur sashings heb je gekozen!

  Groeten van Digna

  BeantwoordenVerwijderen