maandag 9 januari 2012

Huisje 9

Net terug uit het ziekenhuis en gelukkig was de specialist tevreden over mijn bloeddruk veranderingen, nu zien dat het zo blijft, heb weer een stapeltje pillen mee dus ik kan vooruit en hoop dat het blijft helpen.
Huisje 10:


een poes kijkt om de hoek van het raam, waarschijnlijk naar die vette hamster van nummer 8, wie weet! Het is wel een lief huisje geworden mef die rozenranken rondom de voordeur. Heb de eerste 2 rijen van 7 huisjes aan elkaar en ben er dik tevreden over hoe ze eruit zien. Ga lekker door met naaien en knippen van alle restjes, dat is een tijdrovende klus, maar die huisjes gaan wel lekker vlot in elkaar en voorlopig heb ik keuze genoeg in mijn bouwmaterialen!
De foto's waren gisteren weg van mijn blog, gelukkig zijn ze vandaag weer terug, mijn hamsterhuis kreeg ik toch op internet via een andere App, want deze berichtjes maak ik op mij IPad op de bank, handig maar je kan wel minder dan als je het op internet doet.
Aanstaande zaterdag is het OPEN DAG in de winkel, ben benieuwd of ik dan nog huisjes te zien krijg, als je komt neem je ze dan mee?
Groetjes en een fijne dag,
Marina.

3 opmerkingen:

 1. Gefeliciteerd met je bloeddruk verandering.
  Wat betreft het verdwijnen van je foto's: Blogger heeft af en toe van die kuren. Het beste is een dag te wachten want vaak is het de volgende dag weer over.
  Ik heb op dit moment 5 huisjes af. Dat is toch niet slecht voor iemand die er eigenlijk maar 1 per week wil maken. Zal ze zaterdag meebrengen.

  Die poes voor het raam is een schatje. Heb je nog van dergelijke stofjes in de winkel? Een scrapzakje? Ik houd me aanbevolen.
  Tot zaterdag

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ze komen mee hoor, alleen waarschijnlijk zónder de sashings. Daar moet ik nog even over in beraad van mijzelf....
  Tot zaterdag!
  Cuny

  BeantwoordenVerwijderen