zaterdag 14 januari 2012

Open dag en een nieuw huisje!

Vandaag was het de open dag in de winkel, Ineke en Cuny hadden weer prachtige voorbeelden meegenomen en het was heerlijk druk. Volgens mij heeft iedereen het wel naar de zin gehad en hebben ze ook nog 1 keer kunnen genieten van de extra leuke aanbiedingen die we hadden. Als ik mijn rug nu voel, dan heb ik inderdaad heel veel stoffen gesneden. Het leuke van zo'n dag is dat je heel veel mensen weer even ziet, helaas had ik niet altijd even tijd voor een praatje, maar ik denk dat iedereen dat wel snapt met zoveel mensen in de winkel. Gelukkig had ik heel veel hulp van een aantal lieve dames en zoon Lennart had de kassa onder zijn hoede, dus dat zit ook wel goed!
Ria en Marga van de stichting Verdanda hadden de weg naar den Dolder ook weer gevonden en hadden om de kas van de stichting wat te spekken hele leuke pakketjes voor een pop gemaakt om te verkopen. Nu ben ik niet zo'n poppenmaakster, maar die pakketjes waren ook heel erg geschikt voor mijn huisjes! Zei ik vanochtend nog tegen Helma dat ik eigenlijk niet zoveel blauw in mijn huisjes had tot nu toe, met het blauwe pakketje van Verdanda kan ik wel even vooruit en het bloemetjes pakketje kon ik ook niet weerstaan!
Kijk maar eens hoe mooi:


En zo prachtig verpakt..... Super dames! Daar is veel tijd en aandacht aan besteed.
Ik ga vanavond een paar huisjes tekenen en beginnen met naaien met deze leuke stofjes en maak daar dan een paar huisjes mee als aandenken aan vandaag!
Mijn huisje voor vandaag heeft een ballon voor het raam, omdat een open dag altijd een beetje feest is!Het ballonnen stofje is een van de eerste stofjes die ik had in mijn winkel, het was een 10x10 cm lapje die ik weer ergens vond in een van mijn vele bakken, het is dus echt een oudje uit mijn verzameling.
Ik ga nu uitrusten, de nieuwe Quiltmania naast me op de bank en strakjes weer even spelen met mijn nieuwe lapjes en huisjes.
Leuk dat een aantal dames hun huisjes trouwens hadden meegenomen, er wordt aardig doorgebouwd in NL en zo leuk om van iedereen te zien hoe zij hun huisjes maken, ik geniet er van, net als iedere keer een rondje internet om 'huizen' te kijken!
Tot morgen,
Marina.

3 opmerkingen:

 1. Ik vond het ook heel gezellig vandaag, ook weer vele bekenden getroffen, wat hebben we toch een fijne hobby.En ik heb weer mooie lapjes voor mijn huisjes.
  Groetjes van Ria ;0)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een heerlijke volle dag had je.... ik geniet op afstand mee. en zo een vrolijk huisje laat je zien, super leuk.
  Huisjes groetjes Anje.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hoi Marina,
  hartstikke bedankt voor je tip op mijn blog :-) ik ga het zeker op die manier proberen!
  en jouw huisjes zijn ook ontzettend leuk. iedereen maakt ze zo heerlijk anders!

  BeantwoordenVerwijderen