dinsdag 17 januari 2012

Huisje 17 en zometeen les 1 van de sokken breilessen!

Zometeen moet ik weer terug naar den Dolder voor les 1 van de cursus sokkenbreien, een leuke cursus om te geven en meestal gewoon 3 leuke en gezellige avonden! Dus voordat ik wegga huisje 17:



Een romantisch huisje, deze mensen zijn blijkbaar niet thuis, want ze hebben het gordijn dicht! Het dakje en de voorkant van het huisje komen bij mijn moeder vandaan en zijn vast aardig op jaren, mijn moeder patcht al jaren niet meer vanwege haar ogen, ze kan het gewoon niet meer zien. Jammer, want vaste klanten weten nog wel dat ze in Zeist iedere dag in de winkel te vinden was en heel wat prachtige zeshoekjes quilts heeft gemaakt, lang voordat de zeshoekjes IN waren! De meeste quilts heb ik in de winkel en die worden regelmatig opgehangen, want ze blijven mooi. Misschien dat ik ze nog eens op de foto zet en ze laat zien op mijn blog.
Maar nu op naar den Dolder om de beginselen van het sokken breien uit te gaan leggen, geloof dat ik voor mijzelf maar eens wanten ga breien, want het was vanochtend best koud met ijskrabben!
Groetjes
Marina.

1 opmerking:

  1. Wat enig dat sokken breien weer 'in' is! Mijn vingers kriebelen bij het idee. Helaas . . .
    Veel plezier met lesgeven daarvan.
    Groetjes, Ellie

    BeantwoordenVerwijderen