maandag 20 februari 2012

Bee met veel huisjes!

Vanavond was er weer bee in den Dolder en een aantal van de dames zijn ook met de huisjes bezig, het werd dus weer even huisjes bezichtigen!


De huisjes van Emmy, 10 cm met de hand, schieten al aardig op. Het wordt een wandquiltje voor het tehuis waar een familielid woont.De huisjes van Mieke, met de hand en 7,5 cm, minder scrappy, maar wat worden ze leuk!


De huisjes van Janny, 1 per maand, 10 cm pp met de hand. Janny loopt dus al voor :-)


De huisjes van Marianne, 7,5 cm met de pp methode op de machine, het zijn er exht al heel veel en ook aan elkaar. En hoe verschillend zijn de huisjes toch onderling.
Ook andere dames zijn met de huisjes bezig, maar hadden ze niet meegenomen. Er werd in ieder geval druk gebouwd in den Dolder.

En ik? Ik heb ook mijn huisje afgebouwd, wat van mijn nieuwe lapjes gesneden en een huisje voor morgen begonnen. Maar eerst mijn huis van vandaag, no. 51!


Het acupunctuur huis :-) zoals het al genoemd werd. Ik zie er alleen een huisje van een naaister in, het speldenkussen staat voor het raam. Dak van een lapje gekochf bij Verdanda en verder wat oud en nieuw. Ik vind het wel een vrolijk huisje.

Vanmiddag bij de tandarts geweest en inderdaad een behoorlijke ontsteking onder een kies boven. Een kies die 2 jaar geleden een zenuwbehandeling had gehad. Een onmogelijke plek en besloten is om de kies te trekken, antibiotica en er zit al een stuk in voor een implantaat. Al met al een heel gedoe, kan me leukere dingen bedenken om te doen op maandagmiddag, maar goed. Donderdag weer terug komen bij de tandarts, we zien wel hoe het dan gaat. Voorzichtig eten dus en de pijnstillers maar bij de hand houden en de antibiotica niet vergeten. Heb een antibiotica historie, dus hoop dat ik er goed op reageer.
Groetjes en tot morgen,
Marina.

3 opmerkingen:

 1. Goed dat je dus naar de tandarts gegaan bent. Hopelijk bekomt deze anti-bioticakuur je beter!
  Leuk al die huizen al een eind aan elkaar. De mijne ben ik ook maar eens aan elkaar aan het zetten, goed voorhet psychologische effect, zo zie je hem beter groeien dan wanneer z emaar in een doos blijven zitten.
  Succes met je kaak!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Marina,

  Heerlijk hè, die huisjesrage. Ik vind het zo leuk dat je het per dag bijhoudt! Ik loop aardig op schema, en ik ben nog steeds superblij met de oranjerode biesjes die ik bij je gekocht heb. Het maakt het een vrolijk geheel.
  Zwolle was leuk! Ik was er vrijdag met mams. Ik heb een borduurpakketje gekocht in een Duits winkeltje.
  Ik leef mee met je tandartsperikelen. Ik ben donderdag ook de klos. Ze gaan een kies eruit slopen en dan komt er wel weer iets voor in de plaats. 80 min. met je mond open, zucht en nog een tweede behandeling. Als je gelijktijdig nou nog een huisje kon maken....

  Groetjes,
  Clara Kagchelland

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hallo Marina
  ik ga het weer proberen
  wat was het gezellig gisteravond
  wat een huizen zijn er gebouwd zij hebben geen last van de
  vorst gehad
  groetjes Janny

  BeantwoordenVerwijderen