vrijdag 3 februari 2012

Overal wit en nog een huisje!

Gelukkig zit ik nu weer lekker binnen, maar wat een sneeuw zeg! Hoop dat het morgen beter te rijden is, want er is morgen een Twisted Log Cabin cursus in de winkel en de juf is onze Ineke die helemaal op Texel woont! Ze gaat morgen met de boot van 7 uur weg om dan normaal gesproken op tijd in den Dolder te zijn om met ons nog een kopje capuchino te drinken voordat de winkel open gaat. Hoe laat ze er morgen is, dat zullen we zien, maar Ien de koffie zal ik aanzetten hoor en ik ga nu snel weer breien, want anders zijn je sokken niet af morgen! En een lekker broodje wordt ook voor je klaar gezet, de slager heeft deze week een hele lekkere in de aanbieding! Krijg er nu al zin in ....

Ondanks de kou ben ik vandaag bezig geweest met de ZOMERGARENS! Die komen nu wekelijks binnen en het uitpakken is ontzettend leuk. We hebben nog genoeg warme winterwol in de winkel hoor om nog even lekker iets warms voor jezelf of de mensen die je lief zijn te breien of haken. We hebben nog volop keuze in deze garens, dus kom gerust langs om even te shoppen!

Mijn huisje:


Een huisje met wortels achter het raam, het zal wel het keukenraam zijn ;-) Dit was een favoriet sfofje van mjjn jongste zoon vroeger.
Met een deur van een stofje van 20 jaar terug! Niet dat ik veel restjes opruim hier hoor, want door alle pakketje die ik heb gesneden de laatste tijd krijg ik er weer veel restjes bij! Maar als alle 366 huisjes af zijn, zal ik vast wel een gat in mijn voorraad hebben. En anders verzinnen we toch gewoon weer iets anders leuks om restjes mee op te maken?
Ik ga de koffie zetten en lekker breien!
Groetjes
Marina.

1 opmerking:

  1. Leuk hè al die oude stofjes met herrinneringen tegenkomen. Wij zouden vandaag naar Vijfhuizen maar op de weg is het niet echt prettig en ik ben snotverkouden. En tot overmaat van ramp hebben ze ook nog mijn ruit van de hobbykamer in gegooid, heb ik weer.
    Waarschijnlijk is het pad dinsdag goed en komen we met de bee even bij jouw op visite.

    Groetjes van Ria ;0)

    BeantwoordenVerwijderen