donderdag 2 februari 2012

Nieuw huis en stukje quilten

Vandaag weer allerlei klusjes kunnen doen en gelukkig ook kunnen quilten. Vanavond de draadjes even wegwerken en dan ligt de quilt voor Marga klaar als ze maandag weer komt. Door de tips van Mark van APQS van afgelopen zondag durf ik nu wel meer met de longarm machine en vind ik de steken ook beter, nu nog wachten tot het gereedschap komt uit de USA en dan kan ik het binnenwerk eens schoonmaken van de machine. Ik merk dat de longarm het moeilijk heeft nu het kouder is, dus moet die eerst warmdraaien. Maar aangezien de quilt altijd eerst moet worden gespannen, kan de machine dat tegelijkertijd doen. In ieder geval een quiltklusje minder in den Dolder;)

Vandaag lekker doorgaan met mijn blauwgroene sokken en wat aan de huisjes werken, want anders heb ik volgende week geen nieuwe huisjes meer. Maar voor vandaag heb ik weer een nieuw huis:


De beer kijkt een beetje moeilijk naar buiten, maar ja wat wil je ook met deze temperaturen? Het is gewoon KOUD !!!! Brrrrrrr

Denken jullie aan de GIVE AWAY? Reageer op het berichtje van 1 februari en a.s. Zondag trek ik met Random org. een nummer!
Groetjes
Marina.

3 opmerkingen:

 1. hallo,
  wat hebben de meid van dolly dotsquilts ook hard gewerkt en wat zijn ze leuk geworden.

  en de huisjes van jou, echt heel erg leuk, ik ben altijd benieuwd wat er achter het raampje zit.
  leuk om te zien.

  groetjes alice

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Stiekem ben ik een beetje jaloers op die verrassend leuke raampjes en heb ik spijt dat ik de mijne gewoon simpel geel heb gehouden.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben benieuwd maandag wat ik te zien krijg Marina.

  BeantwoordenVerwijderen